Inici Actualitat Un solitari gol derrota la UD Taradell a Sant Feliu de Codines

Un solitari gol derrota la UD Taradell a Sant Feliu de Codines

0
COMPARTIR

sanfeliu-udtaradell20142

La Unió Deportiva Taradell no ha sabut derrotar un dels equips de la part baixa de la Segona Catalana. Un gol abans del descans ha estat suficient perquè el Sant Feliu de Codines s’endugués els tres punts.

El partit ha estat dominat en tot moment pel Taradell, que ha portat la iniciativa en el joc. Els locals, tancats en defensa, han esperat la seva oportunitat. I aquesta s’ha presentat al minut 45. En una pèrdua de pilota taradellenca al mig del camp, han muntat un contraatac que ha acabat amb l’1 a 0.

A la represa, el Taradell ho ha intentat de totes maneres i ha fregat l’empat. Un xut de Raul des de fora de l’àrea que ha parat el porter i un u contra u de Parés han estat les oportunitats més clares. També s’ha anul·lat un gol de Carrillo per fora de joc inexistent. Al final, però, el partit ha acabat amb 1 a 0.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments