Inici Actualitat El Festival de Taradell contra el càncer recull més de 6.000 euros

El Festival de Taradell contra el càncer recull més de 6.000 euros

1
COMPARTIR

festival cancer1

Durant tres hores diverses entitats i col·lectius, majoritàriament de Taradell, van participar aquest diumenge a la tarda en el Festival contra el càncer. La delegació taradellenca de l’Associació Osona contra el càncer va recollir un total de 6.250 euros, provinents dels tiquets d’entrada i de les col·laboracions d’una quarantena d’empreses i comerços de Taradell i comarca.

festival cancerAquests diners van destinats a Osona contra el càncer i a la seva campanya per posar en funcionament una unitat d’oncologia moderna a l’Hospital General de Vic. Per fer-ho possible es necessita un milió d’euros, dels quals 300.000 els aporta l’Hospital i la resta els osonencs a través d’actes solidaris i donacions. Ja n’hi ha uns 400.000 de recaptats.

festival cancer2Tots els taradellencs que van posar el seu gra de sorra amb la presència en el Festival van poder gaudir de nou actuacions. Van actuar els grups més petits de l’Esbart dansaire Sant Genís, l’Associació Country d’Osona, Gottic Teatre recitant poemes patriòtics, el Tagim Gimnàs amb exhibicions de zumba i hip-hop, la maga Laia Baulenas amb el seu espectacle ‘Gunter’, la Coral Arpa, la Tarabanda, Artús Roca fent imitacions de Michael Jackson i Tastet de Gospel posant el colofó al festival.

Us deixem amb una galeria de fotografies del Festival.

[shashin type=”albumphotos” id=”36″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”source” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sabino Bordallo
Sabino Bordallo
8 abril 2014 15:23

La meva opinio d’aquest acte és molt positiva. Ha estat tot un èxit tant de participació com de col·laboració per part de totes les entitats del poble. Taradell respon a tots els actes benèfics amb molta participació. Com a familiar directe d’un afectat per aquesta malaltia moltes gràcies a tots!