Inici Actualitat La UD Taradell surt derrotada de Gironella

La UD Taradell surt derrotada de Gironella

0
COMPARTIR

gironella-udtaradell

La Unió Deportiva Taradell ha perdut aquest diumenge a la tarda a Gironella per 4 a 1. El partit va quedar marcat pels 20 primers minuts quan els locals van marcar tres gols.

El Gironella va sortir molt intens en el partit davant un Taradell que no va trobar el seu joc sobre el terreny de joc. Ja al minut 1 va arribar el primer gol en una falta directa des de la forntal que la barrera va desviar fent inútil l’estirada de Nil. El segon va arribar als 7 minuts en una rematada de cap a la sortida d’un córner. I el tercer en una centrada per la dreta.

A partir d’aquí el matx es va igualar, però al descans s’hi va arribar amb 3 a 0. Al segon temps, el Taradell va tenir alguna ocasió per marcar, sobretot, en dos xuts de Canó i Enric. El 3 a 1 va arribar al minut 70 en una centrada per la dreta que va rematar Marçal. Ja a les acaballes, quan el Taradell jugava amb tres defenses buscant el segon gol, va arribar el 4 a 1 definitiu.

Gol de Marçal (3-1):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments