Inici Actualitat El CP Taradell empata per segona setmana consecutiva

El CP Taradell empata per segona setmana consecutiva

0
COMPARTIR

cptaradell-bell-lloc20133Nou empat del Club Patí Taradell a la Primera nacional Catalana d’hoquei patins. L’equip de Taradell va jugar aquest divendres a la pista del Bell-lloc en un partit que va acabar amb empat a 3.

El Taradell sempre va anar de remolc en el partit. De fet, va començar perdent amb un gol local. I tot i que Marçal Casadevall va fer l’empat, al final de la primera meitat s’hi va arribar amb un avanatge de 2 a 1 per al Bell-lloc.

A la segona part les coses van millorar. Marc Nuri va aconseguir l’empat en una falta directa i Marçal Casadevall va avançar el Taradell amb un nou gol. Però l’avantatge era molt curta i quan faltaven 40 segons per al final, el Bell-lloc va fer el definitiu 3 a 3.

A falta de sis jornades, el liderat està quasi impossible, ja que el Caldes té 9 punts d’avantatge i un partit pendent.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments