Inici Actualitat Les Nits musicals de Santa Llúcia proposen dissabte un recital de poesia

Les Nits musicals de Santa Llúcia proposen dissabte un recital de poesia

0
COMPARTIR

nits-musicals-santa-llucia-alemany-plana

Dissabte a partir de 2/4 d’11 de la nit la Capella de Santa Llúcia acollirà el tercer concert del cicle Nits musicals a Santa Llúcia. En aquesta ocasió i després del parèntesi d’una setmana, hi tindrà lloc un recital de poesia acompanyat de guitarra elèctrica.

El Duo Alemany-Plana MICO-COMIC, format per Edgar Alemany i Adrià Plana, presentaran un concert amb la veu i la guitarra com a únics instruments, passant des de propostes jazzístiques a música moderna.

L’entrada al concert costa 5 euros i es podrà adquirir a partir de les 10 de la nit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments