Inici Actualitat El TT Mont-rodon es classifica per la fase final de la Copa...

El TT Mont-rodon es classifica per la fase final de la Copa Primavera

0
COMPARTIR

Jordi-forcada.jpg

El TT Mont-rodon va jugar aquest dissabte a la tarda a les instal·lacions del Vic TT la fase de grups de la Copa Primavera 2014 Intercomarcal. L’equip va fer un bon paper quedant en segona posició després de perdre per 1-3 amb el TT Borgonyà, i guanyant per 3-0 tant al TT Tona B com a l’ETT Fotoprix Vic. A l’equip taradellenc va jugar: Rafel Montenegro, Jordi Forcada i Jaume Cunill.

Amb aquesta segona posició, aquest proper dissabte l’equip jugarà al pavelló de Sant Vicenç de Torelló la fase final lluitant per les posicions de l’1 al 8 amb equips que han quedat també 1rs i 2ns d’aquesta primera fase. Els 3rs i 4rts jugaran per les places del 9 al 16.

Mentrestant, aquest dissabte els joves jugadors de l’escola del club juguen la darrera jornada de la Lliga Intercomarcal Escolar. Aquest cop totes les categories participants jugaran durant el matí a les instal·lacions del Vic TT, on en acabar s’entregaran els trofeus pels campions de cada categoria.

Després de la disputa de la darrera prova per nivells del Circuit Promeses, els germans Ian i Rubén Llacer s’han classificat per disputar la setmana que ve a Barcelona el Campionat de Barcelona de la competició. En Rubén està entre els 16 millors jugadors benjamins, i junts també han entrat en la competició de dobles aleví. L’Ian és tercer reserva en individual aleví.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments