Inici Actualitat El CP Taradell es deixa dos punts contra el Palafrugell

El CP Taradell es deixa dos punts contra el Palafrugell

0
COMPARTIR
Marçal Casadevall, jugador del CP Taradell

Marçal Casadevall, jugador del CP TaradellEl Club Patí Taradell de Primera nacional catalana va ensopegar aquest dissabte al vespre al municipal del Pujoló. L’equip de Taradell va empatar a dos contra el Palafrugell, un equip de la zona mitja a la classificació.

No va ser un partit brillant del CP Taradell. Durant tot el matx va faltar ritme i van estar molt imprecisos. Tot i això, Marçal Casadevall va avançar els locals a la primera meitat. Els visitants, però, van igualar el marcador i amb empat a 1 es va arribar al descans.

A la segona part va seguir la mateixa tònica i pràcticament va ser una còpia. L’únic és que el Palafrugell es va avançar en el marcador i va posar l’1 a 2. El Taradell, de nou a través de Marçal, va poder empatar, però la igualtat ja no es va moure. El Taradell no veu perillar la segona posició, però sí que es podria allunyar del primer si guanya el Caldes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments