Inici Actualitat La UD Taradell guanya la Sabadellenca i virtualment està salvada

La UD Taradell guanya la Sabadellenca i virtualment està salvada

0
COMPARTIR

udtaradell-sabadellenca20141

Victòria cap a la permànencia de l’equip de Segona Catalana de la Unió Deportiva Taradell aquest dissabte. L’equip taradellenc va derrotar per 2 a 1 a la Sabadellenca i pràcticament s’assegura la permanència a falta de vuit jornades.

El partit va començar molt bé per al Taradell que al minut 5 obria el marcador. Marçal Sala aprofitava una passada de Carles Roca per superar al porter amb un xut creuat. Amb avantatge al marcador els taradellencs van endarrerir línies i la Sabadellenca va tenir més presència. Tot i això, les oportunitats van ser locals.

udtaradell-sabadellenca20142Al minut 23 Canó va tenir el segon gol, però un defensa va rebutjar la pilota quan ja es cantava el gol. L’empat va arribar més enllà de la mitja hora de joc en una falta molt tancada. Tot i això, el Taradell va saber reaccionar. El primer avís va ser un xut a la base del pal de Canó. I just abans del descans va arribar el 2 a 1. A la sortida d’un córner doble rematada de Marçal. Tot i que en el segon xut la pilota ja havia travessat la línia de gol, Raul va acabar marcant en la tercera rematada.

A la segona part, poc a destacar. Els visitants van tenir el domini i van tenir nombroses oportunitats per emapatar el partit. El Taradell, però, va saber defensar-se i patir per conservar el marcador i tres punts importantíssims.

Gol de Marçal (1-0):

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments