Inici Actualitat Xerrada sobre la gastronomia basca aquest divendres a la Biblioteca

Xerrada sobre la gastronomia basca aquest divendres a la Biblioteca

0
COMPARTIR

xerrada-gastronomia-basca

La periodista Anna Tomàs farà aquest divendres a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font una xarrada centrada en la gastronomia i la tradició al País Basca. La conferència comptarà també amb una part visual a través de les fotografies de Flaminia Pelazzi.

Tomàs parlarà de la tradició gastronòmica basca d’anar de pinchos i tot el que gira entorn d’aquesta barreja de tradició i gastronomia. També parlarà de vins i de l’orgull basca entorn la seva cultura gastronòmica.

La xerrada començarà a les 8 del vespre. Aquesta xerrada forma part del projecte “De Biblioteca a biblioteca, de país a país” que aquest 2014 es dedica al País Basc .

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments