Inici Actualitat Taradell acollirà el 6 d’abril un festival benèfic per lluitar contra el...

Taradell acollirà el 6 d’abril un festival benèfic per lluitar contra el càncer

0
COMPARTIR

cartell-festival-cancerLa delegació taradellenca de l’Associació Osona contra el càncer organitzarà el proper diumenge 6 d’abril un Festival contra el càncer. L’acte comptarà amb l’actuació desinteressada de nou entitats o artistes taradellencs. Tots els beneficis de les entrades i patrocinadors es destinaran a finançar equipament de l’àrea d’oncologia de l’Hospital General de Vic.

El festival començarà a les 6 de la tarda i tindrà un preu d’entrada, com a donatiu, de 5 euros. Hi actuaran l’Esbart dansaire Sant Genís, l’Associació Country d’Osona, Gottic Teatre, el Tagim Gimnàs, la maga Laia Baulenas, la Coral Arpa, la Tarabanda, Artús Roca i Tastet de Gospel. També hi haurà l’animació de la Txaranga Toca-sons.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments