Inici Actualitat L’Escola de música de Taradell participa en la 6a cantata de la...

L’Escola de música de Taradell participa en la 6a cantata de la Catalunya Central

0
COMPARTIR

cantata-vacarisses

Diversos alumnes de primer i segon curs de l’Escola de música de Taradell van participar aquest diumenge al migdia en la 6a edició de la Cantata de la Catalunya Central, organitzada per l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música). L’acte es va fer a la sala gran de La Fàbrica de Vacarissses amb la interpretació de ‘Super D’, una cantata on hi van participar uns 830 nens i nenes d’entre 3 i 8 anys de 19 escoles de música catalanes de la Catalunya Central.

cantata-vacarisses2A causa de l’elevat nombre de participants, es van programar tres sessions. Els cantaires taradellencs van actuar a les 13:30h, juntament amb les escoles de Berga, Callús, Roda de Ter i l’Esquirol, i Torelló.

El protagonista de la cantata era un drac nascut de dues sargantanes. Una papallona l’expulsa pel fet de ser diferent a la resta i considerar-lo un perill per a la comunitat que habita al bosc. Ja fora i en una cova, es troba una ratapinyada que li ensenya com fomentar la seva autoestima, potenciant les seves virtuts fins esdevenir tot un superheroi. Tot plegat es va explicar a través d’una posada en escena molt original, com si el públic de la cantata assistís a la retransmissió del conte per la ràdio. La música era obra de Xavi Guitó i el conte que s’ha editat amb un CD i les il·lustracions eren de Manel Justícia.

cantata-vacarisses3

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments