Inici Actualitat Incorporem una secció per conèixer taradellencs que viuen a l’estranger

Incorporem una secció per conèixer taradellencs que viuen a l’estranger

0
COMPARTIR

A partir de la setmana vinent, cada divendres últim de mes, publicarem una entrevista a taradellencs i taradellenques que per diferents motius viuen fora de Taradell. La secció que portarà un nom genèric de ‘Entrevista’ pretén fer partícips els molts taradellencs que viuen fora de Taradell.

L’objectiu és saber com els van les coses, com veuen Taradell des de l’exterior, què troben a faltar i un llarg etcètera. Ens comprometem a publicar una entrevista mensual. Segons dades de visites oficials a la web, durant el 2013 vam rebre visites de 81 països diferents. Això ens indica que segurament hi ha molts taradellencs i taradellenques repartits pel món.

Per aquest motiu, també fem una crida perquè ens feu saber taradellencs que viuen a l’estranger. En tenim uns quants de localitzats, però segur que molts no sabem on viuen. Ens podeu enviar un simple e-mail a info@taradell.com

Paral·lelament, aquesta secció ja servirà per englobar possibles entrevistes que es puguin fer relacionades amb l’actualitat del poble.

Esperem que us agradi i us interessi!

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments