Inici Actualitat Taradell no fallarà a la recollida massiva de vots per la independència

Taradell no fallarà a la recollida massiva de vots per la independència

0
COMPARTIR

signa vot anc taradellTot i que en els últims mesos i aprofitant diferents actes o festes a poble l’ANC Taradell ja ha realitzat campanyes de recollida de vots per la independència, aquest cap de setmana tornarà a ser-hi coincidint amb la recollida massiva que es fa a nivell nacional.

Aquesta vegada la recollida es farà juntament amb l’Ajuntament de Taradell, com a membre de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Per això, un dels espais de recollida habilitats el dissabte serà la sala de plens de l ‘ajuntament. També hi haurà una parada al passeig Domènec Sert, davant de can Prat. L’horari de recollida serà de 10h a 13:30h i de 16h a 19:30h. El diumenge en els mateixos espais es farà recollida de 10h a 13:30h.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments