Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell celebra aquest divendres el Dia de la Poesia

La Biblioteca de Taradell celebra aquest divendres el Dia de la Poesia

0
COMPARTIR

bibliotecaEl proper 21 de març se celebrarà el Dia Mundial de la Poesia i a la comarca d’Osona s’han organitzat diverses iniciatives per difondre el fet poètic. Entre les propostes n’hi ha a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

Així, s’ha organitzat un recital del poema “Tan sols la paraula nua” de la poetessa Montserrat Abelló, que és el poema commemoratiu d’aquest 2014. Serà aquest divendres a les 8 del vespre quan una desena d’usuaris llegiran el poema en diferents llengües. S’acompanyarà amb la música de l’acordió de Marc del Pino, professor de l’Escola de Música de Taradell.

Aquest acte donarà per inaugurada l’exposició de poemes d’autors locals que formen part de “l’Abril poètic”. Estaran exposats fins el 30 d’abril. En total hi participen 16 taradellencs: Lídia Arimany, Carme Bayot, Rosa Codina, Lola Hosta, Frederic Jané, Pilar Jiménez, Lluís Mauri, Noèlia Pérez Barquilla, Glòria Pons, Jesús M. Ramos, Magí Reig, Mercè Romeu, Rita Sañé, Maria Sellés, Maria Rosa Serra i Mercè Voltas.

Durant l’Abril poètic està previst que el 4 d’abril els alumnes de 5è i 6è de les escoles de Taradell ofereixin a la sala gran de Can Costa i Font l’espectacle poètic que fa de cloenda als tallers de poesia i que aquest any es dedica a l’escola. I el dijous 24 d’abril el Club de lectura, conduït per Ramon Sellarès es dedicarà al poeta Joan Vinyoli, coincidint amb el centenari del seu naixement.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments