Inici Actualitat El CP Taradell supera el Sant Just per 4 a 2

El CP Taradell supera el Sant Just per 4 a 2

0
COMPARTIR

cptaradell-santjust-2014

Victòria del Club Patí Taradell per 4 a 2 davant del Sant Just a Primera nacional catalana. El partit es va desencallar a la segona meitat.

cptaradell-santjust-20142Al primer temps, el partit va ser molt obert sobretot en els primers minuts. Els visitants van posar en moltes dificultats el joc taradellenc i van tenir opcions per avançar-se en el marcador. El ritme de joc va ser molt dinàmic amb poques aturades i les ocasions s’alternaven en les dues porteries. L’ocasió més clara pel Taradell va ser un xut d’Àlex a passada de Marçal que es va estavellar al cos del porter.

L’1 a 0 va arribar al minut 19. Marc Nuri aprofitava un contraatac de Masoliver i resolia de primeres la passada del seu company. Tot seguit, Marçal Casadevall enviava una bola que tocava el travesser i un minut més tard Marc Nuri tenia una doble ocasió on el porter es lluïa amb una parada amb el casc. El Sant Just va tenir l’empat a pocs segons per al descans.

Al segon temps el CP Taradell va resoldre. Dos gols d’Àlex i Marc Nuri van posar un clar 3 a 0 al marcador. Els visitants, però, van escurçar diferències. Malgrat tot, el Taradell no va voler sorpreses i Soler va fer el 4 a 1. Abans d’acabar el Sant Just va posar el 4 a 2 definitiu.

cptaradell-santjust-20141

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments