Inici Actualitat La U.D. Taradell suma un punt en el partit contra el Cardedeu

La U.D. Taradell suma un punt en el partit contra el Cardedeu

0
COMPARTIR

udtaradell-cardedeu-2014

Empat a 1 entre la Unió Deportiva Taradell i el Cardedeu en el partit de Segona Catalan d’aquest dissabte a la Roureda. Els taradellencs van anar de més a menys i van tenir una ocasió final per endur-se els tres punts.

Al primer temps, domini taradellenc, sobretot, en els primers 25 minuts. Així al minut 10 Raul pentinava una centrada de falta lateral de Parés i avançava els taradellencs. Durant el primer tram de partit el Taradell no va patir gens i va tenir alguna aproximació perillosa. Sobretot, una de Marçal que a l’interior de l’àrea cedia a Canó que es treia un xut que era desviat a córner.

udtaradell-cardedeu-20142Però el domini local va baixar i al minut 32 en la primera ocasió visitant arribava l’empat a 1. En els últims minuts, oportunitat per Marçal amb una rematada de cap difícil que aturava el porter. I tot seguit, xut desviat del Cardedeu.

La segona part va ser més avorrida. Només començar el Cardedeu va tenir la primera ocasió en un xut llunyà que va sortir molt a prop del pal. Al minut 54 va respondre el Taradell en un xut d’Erra que va anar al lateral de la xarxa de la porteria. A partir de llavors res destacable fins als últims cinc minuts.

Al 85 el Taradell va tenir la victòria a l’abast. Jugada de Canó per la dreta que cedeix a Creus perquè marqués a plaer, però aquest  engalta malament la pilota i Serrabassa arriba a xutar forçat a les mans del porter. Tot seguit, Carreño pel Cardedeu va tenir el gol en una vaselina massa llarga evitant la sortida de Nil. I dues arribades més de Canó per la dreta amb un xut desviat i una centrada que no arriba a rematar ningú. Al final empat a 1 i el Taradell que suma 32 punts.

udtaradell-cardedeu-20141

Gol de Raul (1-0):

Gol del Cardedeu (1-1):

Ocasió claríssima del Taradell al minut 85:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments