Inici Actualitat L’Associació de Jubilats de Taradell celebra el 34è aniversari

L’Associació de Jubilats de Taradell celebra el 34è aniversari

0
COMPARTIR

34-anys-casal-avis

Una setantena de persones grans de Taradell van celebrar el passat dissabte 8 de març el 34è aniversari del casal d’avis. Una missa a les 12 del migdia, animada amb els cants del Cor Parroquial, va servir per iniciar la diada de celebració. Posteriorment, l’Esbart dansaire Sant Genís va fer una actuació amb els seus grups juvenils i infantils.

A partir de les 2 del migdia, es va procedir al dinar de germanor al restaurant Terra Endins del mateix municipi. Després de dinar, hi va haver ball i sobretaula. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer.

Aquesta associació de jubilats, té com a objectiu oferir activitats i serveis adreçats a les persones grans del municipi que contribueixin a millorar la seva qualitat de vida, com cursos i tallers de temàtiques diverses, xerrades, sortides lúdico-culturals, etc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments