Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell s’agermana amb dues biblioteques del País Basc

La Biblioteca de Taradell s’agermana amb dues biblioteques del País Basc

0
COMPARTIR

agermanament-biblioteca-país-basc

La quarta edició del projecte “De biblioteca a biblioteca, de país a país” de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell estarà dedicada al País Basc. En aquesta ocasió, es compartirà projecte amb dues biblioteques de Donostia: la Biblioteca Ernest Lluch i la Biblioteca d’Intxaurrondo.

Per primera vegada l’agermanament és amb una biblioteca de l’estat espanyol. El motiu és que una d’elles disposa d’un important i especialitzat fons en senderisme i viatges i també per l’aspecte cultural. Per tant, al voltant del País Basc es programaran diversos actes fins a l’octubre.

logo-agermanament-biblioteca-país-bascEl primer es fa aquest divendres a les 8 del vespre a la Biblioteca amb una xerrada de l’escriptor Josep Maria Espinàs, autor del llibre “A peu pel País Basc”. L’acte estarà amenitzat per la Coral L’Arpa de Taradell i suposarà el tret de sortida a la programació.

Entre els actes previstos destaca una xerrada sobre el País Basc gastronòmic a finals de març a càrrec de la periodista Anna Tomàs, un club de cinema amb el film “Vacas” de Julio Medem a finals d’abril, un tast de formatges i un acte per conèixer la llengua i la literatura basques al maig, un concert de Txalaparta al juliol, una xerrada sobre Eduardo Chillida i un viatge al País Basc al setembre i un sopar basc per tancar l’agermanament a l’octubre, entre d’altres.

Cal destacar que també s’ha editat un punt de llibre amb el logo, dissenyat per Paquita Clot. I que s’ha rebut un donatiu de llibres de l’Ajuntament de Bilbao i material de difusió turística de l’Euskal Etxea de Barcelona. Podeu consultar els actes a la nostra agenda sobre l’activitat cultural de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments