Inici Actualitat ERC Taradell proposa Salvador Clot com a alcaldable de Taradell a les...

ERC Taradell proposa Salvador Clot com a alcaldable de Taradell a les municipals de 2015

0
COMPARTIR

salvador-clot

L’executiva d’ERC Taradell ha decidit proposar i donar suport a Salvador Clot davant l’assemblea de militants, simpatitzants i amics, com a candidat a alcalde a les eleccions municipals de 2015. Clot substituirà com a candidat a Jordi Freixas, que havia estat l’alcaldable en les eleccions de 2011.

Salvador Clot actualment és regidor republicà a l’Ajuntament de Taradell, on va entrar-hi el 2008. El portaveu del grup municipal d’ERC Taradell a l’Ajuntament, Jordi Freixas, ha decidit donar el relleu després de més de 12 anys de dedicació al poble com a regidor, i ha ofert tota la seva ajuda i col·laboració al nou candidat, a qui desitja molta sort en aquesta nova etapa i del qual destaca la seva empenta i il·lusió.

Tot i comptar amb tot el suport de l’actual grup municipal, Salvador Clot haurà de ser proclamat oficialment cap de llista per l’assemblea d’ERC Taradell, que es convocarà en els propers dies.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments