Inici Actualitat Diumenge s’estrenen a Taradell les Nits musicals a Santa Llúcia

Diumenge s’estrenen a Taradell les Nits musicals a Santa Llúcia

0
COMPARTIR

santa llúcia1La capella de Santa Llúcia serà l’escenari escollit per acollir una iniciativa musical durant les nits i vespres de Taradell. Sota el títol ‘Nits musicals a Santa Llúcia’ aquest diumenge s’estrena aquest cicle que portarà a Taradell músics i formacions de primer nivell nacional.

La iniciativa sorgeix a partir dels concerts de petit format que es van fer a la tarda en l’última edició de la Fira de Santa Llúcia. L’experiment va tenir molt bona acollida i va demostrar que la capella té una acústica molt bona. Aquest fet, juntament amb l’absència d’una oferta de música clàssica amb músics professionals a Taradell, ha estat l’impuls per al cicle.

cartell-nits-santa-lluciaEncetarà les ‘Nits musicals a Santa Llúcia’ un concert del quintet de corda de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) aquest diumenge a les 7 de la tarda. El concert interpretarà peces d’Stravinsky, Morzat i Bach. El preu és de 5 euros i l’entrada es podrà comprar el mateix dia.

De fet, tots els concerts tenen aquest preu, excepte un. Però hi ha l’opció de comprar un abonament per tots ells per 20 euros. En total, es faran cinc concerts repartits durant el març, abril i maig en dissabte o diumenge. L’últim tindrà lloc a l’església Sant Genís. N’hi haurà de sonates, poesia i música europea. Està organitzat per l’Ajuntament de Taradell i els Amics de Santa Llúcia. Podeu consultar la programació al nostre espai de l’agenda.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments