Inici Actualitat El TT Mont-rodon tanca la lliga amb derrota a la pista del...

El TT Mont-rodon tanca la lliga amb derrota a la pista del líder

0
COMPARTIR

rafel-montenegroDerrota per 6 a 1 del TT Mont-rodon a la pista del Sant Quirze TTC A, ja campió de lliga. En l’últim partit de la competició el Mont-rodon no va tenir cap opció. Rafel Montenegro va guanyar el primer partit per 3-1, però Jordi Forcada i Jaume Cunill no van poder guanyar cap dels seus partits.

El partit de dobles va ser altre cop molt igualat, ja que en Rafel i en Jaume el dominaven per 2-0, però els locals van remuntar. El TT Mont-rodon tanca la lliga 2013-2014 a la vuitena posició amb 14 punts després d’haver fet una gran segona volta. Era la primera vegada en els 6 anys que juguen que es feien dues categories, i haver-se quedat a Primera Divisió ha estat un gran èxit.

El proper torneig on hi participaran jugadors del TT Mont-rodon serà el dia 22 a Torelló en el tradicional Torneig de Veterans “Memorial Joan Serra”, i tot seguit la Copa Primavera 2014.

Pel que fa a la Lliga Intercomarcal Escolar, aquest dissabte al matí es farà a Centelles la segona concentració de la lliga per equips. Hi participaran jugadors del CPE Taradell en categoria benjamí. Rubén Llácer i Mariona Mendoza en seran els representats locals. La competició començarà a les 10 del matí i acabarà a la 1 del migdia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments