Inici Actualitat La carrossa d’Els espantasebs s’endú el 1r premi del Carnaval 2014 de...

La carrossa d’Els espantasebs s’endú el 1r premi del Carnaval 2014 de Taradell

0
COMPARTIR

carnaval-2014

Un total de 18 carrosses i 7 comparses van participar aquest dissabte en el Carnaval de Taradell. El primer premi en l’apartat de carrosses se’l van endur “Els espantasebs” que recreava un tractor que recollia les bales de palla. En l’apartat de comparses el primer premi va ser per als “Dragon Cat”.

carnaval-20142En quant a carrosses la segona posició va ser per a Nakaru-3, que anaven disfressats de flamencs, i la tercera per a P4assic park, disfressats de dinosaures. Es van endur 25o i 100 euros, respectivament, mentre que el primer premi estava dotat amb 400 euros, repartits en vals de 10 euros gentilesa de l’Agrupació de Botiguers de Taradell. Pel que fa a les comparses, el primer i el segon premi, que va ser per La lluna i les estrelles, es van endur 100 euros, gentilesa de l’Ajuntament.

carnaval-20144Abans de la rua de Carnestoltes, que va reunir molta gent, es va fer el pregó. L’encarregat va ser Quim Morales, director i presentador del programa La segona hora de RAC1. Des de la carrossa del Rei Carnestoltes va fer referència a diferents temes d’actualitat del poble com la piscina coberta, els Tonis, el tancament de l’escola bressol o la bona recollida selectiva.

Tot seguit va començar la rua de Carnaval, encapçalada aquest any per la Reina Carnestoltes i el Reietó. Es van recórrer els carrers del centre del poble, passant pel balcó on hi havia el jurat. Aquest any estaven ubicats sobre la pastisseria Sant Genís i estava format per Quim Morales, Christian López i Toni Carrasco, organitzadors dels carnavals de Torelló i Centelles, el regidor de Festes de Taradell, Joan Casassas; la regidora de Cultura, Lluïsa Sañé, i la tècnica de Cultura i Comunicació, Berta Vaqué.

Al final de la rua es van repartir entrepans als membres de les carrosses i es van lliurar el premis. La festa va continuar a la carpa de Can Costa. El Carnaval, per quart any consecutiu, estava organitzat per Ràdio Taradell amb la col·laboració de l’Ajuntament i Protecció Civil de Taradell, que s’encarregava de controlar els talls de circulació i la bona circulació de la rua.

A continuació us mostrem una galeria extensa del Carnaval de Taradell, gràcies a la col·laboració de Miquel Vilardell.

[shashin type=”albumphotos” id=”34″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”source” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments