Inici Actualitat Arbitratge molt casolà en el partit de la UD Taradell a Sant...

Arbitratge molt casolà en el partit de la UD Taradell a Sant Quirze del Vallès

0
COMPARTIR

udtaradell-santquirzeL’equip de Segona Catalana de la Unió Deportiva Taradell ha perdut aquest diumenge al migdia al camp del segon classificat, el Sant Quize del Vallès. Derrota per 3 a 0 en un partit marcat per la rigorositat de l’àrbitre que ha condicionat el partit pels taradellencs amb un gol anul·lat i una expulsió.

La U.D. Taradell ha fet un bon partit. Durant el primer temps pràcticament no s’han vist ocasions clares de gol per part de cap dels dos equips. La més clara ha estat un gol anul·lat a Xevi Carrillo per un fora de joc molt dubtós. Amb empat a zero s’ha arribat al descans, però els taradellencs havien vist quatre grogues, alguna molt rigorosa, per cap dels locals.

I aquest fet ha acabat sent decisiu. Només començar i en la primera falta, Carles Roca ha vist la segona groga en una acció molt normal. Amb inferioritat numèrica la U.D. Taradell ha pogut aguantar fins al minut 60 quan ha arribat l’1 a 0 en una jugada individual de José Manuel Aznar.

El Taradell ha buscat l’empat en els següents minuts, però sense tenir cap ocasió clara de gol. La sentència ha arribat en els últims minuts. Aprofitant que el Taradell arriscava, al minut 86 ha arribat el 2 a 0 en un contraatac i dos minuts més tard el 3 a 0 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments