Inici Actualitat Taradell manté el Premi literari Solstici i la 12a edició incorpora novetats

Taradell manté el Premi literari Solstici i la 12a edició incorpora novetats

0
COMPARTIR
Premi-Solstici-2013-guanyadors
Guanyadores edició 2013

Tot i les dificultats, el Premi literari Solstici de Taradell tindrà 12a edició. Les bases del certamen ja s’han publicat i es poden rebre treballs fins el 26 d’abril. A més, arriba amb novetats, ja que hi torna a haver una categoria infantil que portarà el nom de l’arquitecte Jordi Capell (molt vinculat a Taradell).

En l’edició anterior, per temes pressupostaris, tots els treballs s’havien agrupat en una sola categoria per a majors de 16 anys i no tres en funció de l’edat. Ara es recupera la categoria fins a 12 anys i se li posa el nom de Jordi Capell, en record del Premi de Lectura que portava el seu nom i que es va convocar a Taradell entre 1974 i 1988.

Hi continuaran havent dos apartats: poesia i prosa. I es premiaran els dos millors treballs de cada modalitat literària amb 300 i 200 euros, respectivament, per la categoria d’adults i un lot de llibres per al primer premi de l’infantil. L’acte de lliurament del Premi Literari Solstici es celebrarà el divendres dia 13 de juny a les 8 del vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

Aquí es poden trobar les bases del premi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments