Inici Actualitat Xevi Vidal i Teresa Aguiló s’imposen a la 4a Cursa dels Gitanos...

Xevi Vidal i Teresa Aguiló s’imposen a la 4a Cursa dels Gitanos de Taradell

0
COMPARTIR

4-cursa-gitanos

Unes 175 persones van participar aquest diumenge a la 4a edició de la Cursa dels Gitanos de Taradell. La prova, organitzada pel CET Enclusa i el Centre Excursionista Taradell, va exigir molt als participants amb constants pujades i baixades. Xevi Vidal de Vic, per segon any consecutiu, es va imposar en la prova de 22 quilòmetres, mentre que a nivell femení el triomf va ser per Teresa Aguiló de Cubelles.

En l’apartat masculí de la prova de 22 quilòmetres Xevi Vidal va completar el recorregut amb un temps d’1 hora 47 minuts i 37 segons. En segona posició va arribar el taradellenc Albert Pujol (1h 48m 39s), seguit per Pakito Pérez (1h 54m 47s).

4-cursa-gitanos-podi22kmm

En l’apartat femení el triomf va ser per Teresa Aguiló amb un temps de 2 hores 42 minuts i 44 segons. En segona posició va arribar Mireia Casanova (2h 56m 21s) i tercera va ser Marta Sayol (2h 57m 39s). La primera atleta local va ser Clara Madrid.

4-cursa-gitanos-podi22kmf

4-cursa-gitanos-podi10kmmEn la prova de 10 quilòmetres, el triomf va ser per Fouzi Mansoure de Manlleu amb un temps de 45 minuts i 28 segons. Segon va ser Arnau Grifoll (47m 48s) i tercer Isma Casadesús (47m 59s). El primer atleta de Taradell va ser David Soler, sisè (49m 59s).

4-cursa-gitanos-podi10kmfEn l’apartat femení, victòria per Judit Riera de Sant Esteve d’en Bas amb un temps d’1 hora i 55 segons. En segona posició va arribar Montserrat Fernández (1h 4m 58s) i en el tercer lloc, Montse Martínez (1h 7m 39s) (també ha estat la primera local).

La zona del pavelló va ser el centre neuràlgic de la prova, amb servei de massatges, entrepans i obsequis per als participants. També cal destacar que diversos voluntaris de Protecció Civil Taradell van ajudar a controlar punts d’intersecció. Podeu consultar les classificacions completes aquí. Us deixem amb una galeria d’imatges de la prova.

[shashin type=”albumphotos” id=”33″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”source” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments