Inici Actualitat Ja hi ha 130 inscrits a la 4a Cursa dels Gitanos d’aquest...

Ja hi ha 130 inscrits a la 4a Cursa dels Gitanos d’aquest diumenge

0
COMPARTIR

cursa gitanos 2013Taradell viurà aquest diumenge una nova matinal esportiva amb la 4a edició de la Cursa dels gitanos, organitzada pel CET L’Enclusa i el Centre Excursionista Taradell. A falta de tancar les inscripcions entre avui i demà, ja hi ha 130 inscrits.

Cal destacar que els dos guanyadors de la cursa de 22 quilòmetres de l’edició passada, Laia Andreu i Xevi Vidal, tornaran a participar. La prova començarà a les 8 del matí amb la recollida de dorsals i del material. A 2/4 de 10 està previst que comenci la cursa de 22 quilòmetres i a les 10 la de 10 quilòmetres. El centre neuràlgic de la prova serà al pavelló El Pujoló.

La cursa es podrà seguir en directe en aquest enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments