Inici Actualitat El CP Taradell sense problemes per superar el cuer de Primera Catalana

El CP Taradell sense problemes per superar el cuer de Primera Catalana

0
COMPARTIR

cptaradell-recurs2013Victòria plàcida per al Club Patí Taradell aquest dissabte. L’equip taradellenc va derrotar per 6 a 3 al CP Masies de Voltregà, cuer a la Primera Nacional Catalana.

El CP Taradell va encarrilar el partit a la primera meitat. Primer Marçal Casadevall va inaugurar el marcador per als locals. Tot seguit, va ser Àlex Martínez qui va posar el 2 a 0. L’equip de Les Masies de Voltregà va escurçar diferències, però abans del descans Miquel Masoliver va fer el 3 a 1.

A la represa, Marc Nuri va aconseguir el 4 a 1. Més tard, els visitants tornaven a marcar, però Àlex Martínez va tornar a ampliar la diferència amb el 5 a 2. Un nou gol de Les Masies de Voltregà apretava una mica el marcador. Però abans del final, Albert Benito va transformar una falta directa i va fer el 6 a 3 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments