Inici Actualitat La UD Taradell trenca la mala ratxa amb una golejada al San...

La UD Taradell trenca la mala ratxa amb una golejada al San Mauro

0
COMPARTIR

image

La Unió Deportiva Taradell es va retrobar amb el camí de la victòria aquest dissabte i va golejar al San Mauro per 5 gols a 1.

El partit es va posar molt de cara per als taradellencs quan Marçal trencava la defensa rival i amb l’esquerra feia el primer gol al minut 6. Pocs minuts després arribava el segon. De nou Marçal per l’esquerra centrava perquè Carrillo marqués a plaer.

El Taradell era molt superior i al minut 32 va arribar el tercer després de dues ocasions perdudes. Una altra pilota llarga per Marçal arribava a Carrillo que de primeres s’inventava un xut per fer el 3 a 0.

L’allau taradellenca continuava pocs minuts després quan Ot Mas feia el 4-0 aprofitant els dubtes del porter. Abans del descans el San Mauro feia el 4-1 en la primera ocasió. Tot seguit, en un parell d’oportunitats els visitants podrien haver marcat.

A la represa el San Mauro va sortir millor en els primers minuts fins que al minut 66 va arribar el 5 a 1 definitiu. Passada a l’espai d’Enric que permetia a Marçal fer la passada de la mort perquè Carrillo marqués a plaer.

Fins al final poc a destacar. Només una ocasió de Canó.

Gol de Marçal (1-0):

Gol de Carrillo (2-0):

Gol de Carrillo (3-0):

Gol d’Ot Mas (4-0):

Gol de Carrillo (5-1):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments