Inici Actualitat Quim Morales serà el pregoner del Carnaval de Taradell 2014

Quim Morales serà el pregoner del Carnaval de Taradell 2014

0
COMPARTIR

quim morales

Quim Morales, director i presentador del programa La segona hora de RAC1, serà el pregoner del Carnaval de Taradell, que es farà el dissabte 8 de març. Morales agafarà el relleu a l’actriu Marina Comas, al popular Richard i a la periodista de TV3 Raquel Mateos, pregoners dels últims anys, des que Ràdio Taradell va assumir l’organització de la festa.

El pregó de Morales donarà el tret de sortida a la rua de la disbauxa des de la rotonda de L’Atlàntida. Dalt de la carrossa del Rei Carnestoltes, el conegut locutor de ràdio llegirà el pregó a les 7 del vespre. Morales també formarà part del jurat, juntament amb els organitzadors dels carnavals de Torelló i Centelles, Christian López i Toni Carrasco, respectivament; el regidor de Festes de Taradell, Joan Casassas; la regidora de Cultura, Lluïsa Sañé, i la tècnica de Cultura i Comunicació, Berta Vaqué. El jurat s’ubicarà en un punt de recorregut per valorar les tres millors carrosses i la millor comparsa.

La rua de Carnaval començarà just després del pregó de Quim Morales. La primera carrossa serà la de Ràdio Taradell, amb el Rei o Reina Carnestoltes, que també presenta novetats. Potser anirà acompanyat o acompanyada. El 8 de març al vespre sortirem de dubtes.

Us recordem que la inscripció de carrosses i comparses està oberta des de fa una setmana. Es pot fer a les oficines de l’Ajuntament de Taradell, a El Cafè de Can Costa i a www.radiotaradell.net.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments