Inici Actualitat El taradellenc Eloi Pinyol obté el subcampionat català juvenil d’heptatló

El taradellenc Eloi Pinyol obté el subcampionat català juvenil d’heptatló

0
COMPARTIR

eloi-pinyol

L’atleta taradellenc Eloi Pinyol es va proclamar aquest passat diumenge 16 de febrer subcampió de Catalunya juvenil d’heptatló en pista coberta. El taradellenc, intregant del CA Vic, va assolir a Sabadell la marca mínima en salt d’alçada per al campionat d’Espanya juvenil, que es celebrarà a València el proper 9 de març. Va saltar 1,86 metres.

A la prova de Sabadell va aconseguir un total de 3.740 punts. L’heptatló és una competició que combina set proves d’atletisme. Solen ser: 60 metres llisos, salt de llargada, llançament de pes, salt d’alçada, 60 metres tanques, salt amb perxa i 1.000 metres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments