Inici Actualitat Taradell viurà diumenge el primer mercat de la disfressa de segona mà

Taradell viurà diumenge el primer mercat de la disfressa de segona mà

0
COMPARTIR

Carnaval Taradell 20133Sota el nom de Mercat dels Gitanos, Ràdio Taradell promou aquest diumenge la primera edició d’un mercat de segona mà de disfresses i andròmines relacionades amb el Carnaval. La iniciativa tindrà lloc a la plaça de les Eres entre les 10 del matí i les 2 del migdia.

Per participar-hi, només cal presentar-se a la plaça a les 9 del matí, i es faran les inscripcions, que són gratuïtes, i la distribució de les parades. Cada participant disposarà d’un espai de dos metres per muntar la seva parada.

Ràdio Taradell fa anys que barrina la idea d’organitzar un mercat d’ocasió, conegut també com a mercat del trasto en d’altres municipis, i, finalment, aquest any, l’ha tirat endavant, en col·laboració amb l’Ajuntament, i el fa coincidir amb el Carnaval de Taradell, que serà el dissabte 8 de març.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments