Inici Actualitat Més de 170 nenes i nenes interpreten una cantata a Taradell

Més de 170 nenes i nenes interpreten una cantata a Taradell

0
COMPARTIR

cantata escoles 2014

Uns 170 nens i nenes de Taradell d’entre 5 i 7 anys han participat aquest diumenge en la primera cantata conjunta de les tres escoles del poble: Les Pinediques, l’escola El Gurri i el col·legi Sant Genís i Santa Agnès. Han interpretat la cantata ‘La fada de dringuen-dingue’, amb la col·laboració de l’escola de dibuix L’Arpa i del grup de teatre Canya que no és conya. També hi havia l’orquestra de l’Escola de música de Taradell i la seva banda.

cantata escoles 20144Unes 400 persones, sobretot pares i mares, han assistit a la cantata. La història narra les vivències d’una fada que de petit li diuen que no sap ballar, fins que ja de gran troba una nena que l’ensenya a ballar. Entremig hi ha encanteris d’un bruixot dolent i moltes cançons.

Els arranjaments musicals han anat a càrrec del professor de contrabaix de l’Escola de música de Taradell, Joan Druguet, i la direcció era de Lourdes Rovira. Sergi Gutiérrez n’era el coordinador.  A continuació, podeu veure un petit vídeo d’un fragment de la cantata:

cantata escoles 20147

cantata escoles 20141

cantata escoles 20146

cantata escoles 20145

cantata escoles 20142

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments