Inici Actualitat Ja estan obertes les inscripcions per al Carnaval de Taradell 2014

Ja estan obertes les inscripcions per al Carnaval de Taradell 2014

0
COMPARTIR

Carnaval-Taradell-2013Des d’aquest dijous ja està obert el termini per inscriure carrosses i comparses per al Carnaval de Taradell. Per quart any consecutiu Ràdio Taradell organitza la rua, que tindrà lloc el proper 8 de març.

Les inscripcions es podran fer fins tres dies abans, el 5 de març, a les oficines de l’Ajuntament, al Bar de Can Costa i a través de www.radiotaradell.net. L’ordre amb el qual sortiran les carrosses es farà per sorteig el mateix dissabte dia 8 al migdia en directe per Ràdio Taradell. Com l’any passat, a banda de premiar les tres millors carrosses, també es distingirà la millor comparsa. Aquí podeu llegir les normes.

La concentració de carrosses serà a les 6 de la tarda. Es farà al monument de l’Atlàntida i, una hora després, es llegirà el pregó. Un cop acabi la rua, el Carnaval continuarà a Can Costa. Primer, a la sala gran, on es repartiran entrepans per als membres de les carrosses i es lliuraran els premis a les tres millors carrosses i la millor comparsa. I, a partir de les 10 de la nit, la festa acabarà a la Carpa de Can Costa. Les entrades anticipades, a 10 euros, es podran comprar al Bar de Can Costa, a Ràdio Taradell i a Manli de Vic. A taquilla, el mateix dia, valdran 12.

La principal novetat es produirà quinze dies abans amb l’organització del primer Mercat dels Gitanos, un mercat de segona mà de disfresses i andròmines. Es farà el 23 de febrer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments