Inici Actualitat Som Dones programa diumenge un cine-fòrum amb ‘La verdad oculta’

Som Dones programa diumenge un cine-fòrum amb ‘La verdad oculta’

0
COMPARTIR

cine-fòrum-febrerAquest diumenge el col·lectiu Som Dones organitza un cine-fòrum al Centre cultural Costa i Font de Taradell. A partir de 2/4 de 6 de la tarda a la sala del mig es projectarà la pel·lícula ‘La verdad oculta’.

Es tracta d’un film del 2010 dirigida per Larysa Kondracki i amb Rachel Weisz en el paper protagonista. La història es situa després de la guerra dels Balcans quan una agent de la policia de Nebraska que viatja a Bòsnia com observadora de les Nacions Unides denuncia davant la ONU a una multinacional per encobrir el tràfic sexual, la corrupció i la mala administració a la zona. L’acte comptarà amb la moderadora Mercè Voltas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments