Inici Actualitat El Grup de Recerca busca fotografies sobre el tèxtil a Taradell

El Grup de Recerca busca fotografies sobre el tèxtil a Taradell

0
COMPARTIR

dones-fàbrica-tèxtil

El Grup de Recerca de Taradell està buscant fotografies sobre el tèxtil a Taradell. L’objectiu és que els taradellencs que disposin d’imatges o, fins i tot, d’altra documentació i objectes relacionats amb la indústria tèxtil del poble ho facin saber.

Cal destacar que a principis del segle XX a Taradell existien múltiples fàbriques tèxtils: Sert, Iglèsias, Vapor o Serra i Balet, Can Brugalla o Autonell-Canals i Puigmartí, aquesta última renovada per Bonaventura Costa i Font a mitjans de segle. Podeu llegir l’article que l’historiador Antoni Pladevall va publicar en aquesta web.

De les fotografies i dels documents aportats se’n farà una còpia en format digital i l’original es tornarà al mateix moment al seu propietari. De la resta del material se’n farà un escaneig o una fotografia. Tot el material fotogràfic recollit passarà a formar part de l’Arxiu Fotogràfic de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments