Inici Actualitat Les escoles de Taradell protagonitzen aquest diumenge una cantata

Les escoles de Taradell protagonitzen aquest diumenge una cantata

0
COMPARTIR
cantata-bcn4
Cantata a Barcelona el març de 2013

Les escoles de Taradell seran les protagonistes aquest diumenge al migdia d’una cantata que reunirà les tres escoles del poble. Concretament, els alumnes d’entre 5 i 7 anys del col·legi Sant Genís i Santa Agnès, de Les  Pinediques i de l’escola El Gurri interpretaran la cantata ‘La fada de dringuen-dingue’.

També es comptarà amb la col·laboració de l’escola de dibuix L’Arpa i del grup de teatre Canya que no és conya. Juntament amb ells hi haurà l’orquestra de l’Escola de música de Taradell i de la seva banda. La cantata narra la història d’una fada que de petita li diuen que no sap ballar i el seu procés d’aprenentatge.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments