Inici Actualitat El CP Taradell supera per la mínima el GEiEG

El CP Taradell supera per la mínima el GEiEG

0
COMPARTIR

cptaradell-geieg20144

Després de guanyar la Copa Generalitat d’hoquei patins, el Club Patí Taradell va haver de suar de valent per superar aquest dissabte al GEiEG, el mateix equip que va eliminar a les semifinals de la Copa Generalitat fa una setamana. L’equip de Taradell va guanyar per 4 a 3.

La victòria es va començar a encarrilar a la primera meitat. Primer Marc Nuri i després Àlex Martínez van posar el 2 a 0 al marcador. Tot i això, abans del descans els visitants van escurçar diferències.

A la represa, el GEiEG va tornar a marca i va posar l’empat a 2 al marcador. Però tot seguit, Miquel Masoliver va fer el 3 a 2 i Àlex Martínez, de nou, el 4 a 2. Els visitants van incrementar el ritme i l’agressivitat en els últims minuts i van aconseguir fer el 4 a 3 que ja  no es va moure.

Amb aquest resultat el CP Taradell es consolida a la segona posició a 9 punts del líder el Caldes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments