Inici Actualitat Indignació de l’afició taradellenca per l’arbitratge en el derbi Taradell-Tona

Indignació de l’afició taradellenca per l’arbitratge en el derbi Taradell-Tona

0
COMPARTIR

udtaradell-tona20142

Els aficionats de la Unió Deportiva Taradell que eren aquest dissabte a la Roureda van marxar indignats amb l’àrbitre. En el derbi entre Taradell i Tona, l’àrbitre es va inventar un penal a la primera meitat que va suposar el gol dels visitants i va anul·lar un gol de Raul que suposava la victòria dels taradellencs. Ningú va entendre perquè es va anul·lar el gol.

El derbi va tenir una primera meitat molt animada. Després d’uns primers minuts de tanteig i amb molt respecte, el Tona va avisar primer. Mendo va rematar de cap un córner i la pilota va tocar a la base del pal defensada pel Taradell. Era el minut 16. Pocs minuts després el mateix jugador va estar a punt de sorprendre Nil amb un xut molt llunyà que es va estavellar al travesser.

El 0 a 1 va arribar al minut 26 en una acció on només l’àrbitre va veure penal. Ni tan sols els jugadors del Tona van reclamar falta. Fredi va posar el 0 a 1. Aquest gol va fer despertar el Taradell que va tenir tres ocasions clares per empatar abans del descans. Canó en va tenir dues quasi consecutives, quan amb pilotes llargues es va plantar in extremis davant del porter, però aquest va resoldre les accions. Al 35 va ser Marçal qui va tenir l’empat, però el seu xut el va desviar el porter tonenc.

udtaradell-tona2014La segona meitat va ser de domini total del Taradell davant un Tona que no va tenir cap ocasió clara per marcar. Als primers minuts no hi va haver ocasions. Fins al minut 69 quan Xevi Carrillo va fer un xut de des fora l’àrea que va sortir fregant el travesser. Un minut després una centrada de Parés es passejava per l’àrea sense trobar rematador.

L’empat va arribar al 73. Enric va llançar una falta. Ningú va tocar la pilota i aquesta va entrar dins la xarxa. Un gol que posava justícia al marcador.

El domini taradellenc va continuar i va tenir el seu punt àlgid al minut 80. Una centrada per la dreta de Font la va rematar de cap al segon pal Raul fent el 2 a 1. Fins i tot, el linier corria al centre del camp donant gol, però davant la sorpresa i la indignació de tot el públic, l’àrbitre va anul.lar el gol. Ningú va entendre què havia pitat.

Fins al final, només destacar que Joan Canó va ser expulsat per doble amonestació, però el marcador va acabar amb empat a 1.

udtaradell-tona20141

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments