Inici Actualitat Jordi Forcada i Josep Crusats, subcampions dels dobles intercomarcal de tennis taula

Jordi Forcada i Josep Crusats, subcampions dels dobles intercomarcal de tennis taula

0
COMPARTIR
podi-dobles
Crusats i Forcada a l’esquerra.

Els taradellencs Jordi Forcada i Josep Crusats del TT Mont-rodon van aconseguir aquest cap de setmana el subcampionat de l’Intercomarcal de tennis taula. Participaven en la modalitat de dobles. A les semifinals van guanyar a la parella Aragall-Relloso (TT La Garriga) per un ajustat 3 a 1. I a la final van perdre per 0 a 3 davant de Xavier Sellas i Edu Martínez del TT Ripoll.

També hi va participar Oriol Garcia, que fent parella amb el jugador de l’ETT Fotoprix Vic, Albert Urgell, va caure eliminat als vuitens de final. La competició, que va comptar amb 30 parelles de diferents clubs, es va disputar dissabte al local del Sant Quirze TTC.

Aquest dissabte es reprèn la Lliga Intercomarcal quan ja només falten quatre jornades pel final de temporada. Després de les darreres tres victòries aconseguides i fora del descens, es rep al CTT Olot “A”, un rival directe. El partit es jugarà a Taradell a 2/4 de 5 de la tarda.

Mentrestant, també aquest dissabte al matí comença la primera jornada de la Lliga Intercomarcal Escolar. Pel CPE Taradell hi han 3 equips participants, dos en categoria benjamí i un en aleví. Els benjamins jugaran els dos primers partits al gimnàs de Les Pinediques a partir de les 10 del matí, mentre que la lliga aleví començarà el dia 1 de març a Ripoll.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments