Inici Actualitat La UD Taradell cau a San Lorenzo amb un gol a l’últim...

La UD Taradell cau a San Lorenzo amb un gol a l’últim minut

0
COMPARTIR

udtaradell-sanlorenzo2013Quarta derrota consecutiva de la Unió Deportiva Taradell a Segona Catalana. Els taradellencs van perdre aquest dissabte a la tarda per 1 a 0 al camp del San Lorenzo per culpa d’un gol al minut 90.

En el primer temps domini dels locals que van gaudir de diverses ocasions clares per inaugurar el marcador, però van perdonar. Mentrestant, el Taradell va arribar poc, però va tenir la més clara. Marçal Sala va marcar, però l’àrbitre va assenyalar fora de joc, tot i que la jugada era molt dubtosa.

A la segona meitat l’equip taradellenc va jugar millor i això va fer que el San Lorenzo no gaudís de cap oportunitat de gol. L’ocasió més clara per al Taradell va venir de les botes de Carrillo, que va fregar el gol.

Però al minut 90 el San Lorenzo va fer l’1 a 0 definitiu en una jugada individual on Javier Amo es va treure un xut que va entrar per tota l’esquadra de la porteria de Nil.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments