Inici Actualitat El CP Taradell jugarà la final de la Copa Generalitat d’hoquei patins

El CP Taradell jugarà la final de la Copa Generalitat d’hoquei patins

0
COMPARTIR

cptaradell-copacatalunya-semis1

Aquesta tarda a partir de les 19:30h el Club Patí Taradell jugarà per guanyar per primera vegada la Copa Generalitat d’hoquei patins. L’equip taradellenc jugarà contra el Caldes, actual líder de Primera Nacional Catalana, després de desfer-se en semis del GEiEG per 4 a 2. El Caldes ha superat el Girona a la tanda de penals.

L’equip de Climent Muñoz ha fet unes semifinals molt serioses i en tot moment ha portat la iniciativa. A la primera meitat hi ha hagut molta igualtat i fins al minut 10 no ha arribat la primera ocasió clara. Albert Benito ha enviat la bola per sobre la porterira. Tot seguit, el GEiEG ha desaprofitat un penal. Al minut 18 ha arribat el primer gol obra de Marc Nuri en una gran jugada individual.

Abans del descans, el GEiEG ha pogut empatar en una falta directa que ha enviat al pal. També Masoliver ha desaprofitat un penal.

cptaradell-copacatalunya-semisA la segona meitat el Taradell ha anat per la via ràpida per posar un 3 a 0 que semblava sentenciar el matx. Primer Edu Genís i després Albert Benito, aprofitant que el GEiEG jugava inferioritat numèrica per amonestacions. Tot seguit un penal desaprofitat pels visitants i una falta directa per al Taradell, fins que ha arribat el 3 a 1 de penal.

A partir d’aquí s’ha obert el partit i el GEiEG, tres minuts més tard, ha fet el 3 a 2. Però, a dos minuts pel final, Marc Nuri ha donat la tranquil·litat amb el 4a 2 en una falta directa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments