Inici Actualitat Toni Reig és escollit delegat local de CDC Taradell

Toni Reig és escollit delegat local de CDC Taradell

0
COMPARTIR

toni-reig-jordi-molist

El taradellenc Toni Reig va ser escollit aquest dijous al vespre nou delegat local de Convergència Democràtica de Catalunya a Taradell. En una assemblea celebrada al Centre cultural Costa i Font, Reig encapçalava l’única candidatura presentada.

Toni Reig substitueix en el càrrec a Jordi Molist, que feia 10 anys que estava al capdavant. Molist deixa el càrrec per motius professionals i per no poder dedicar prou temps a la tasca de delegat local.

A nivell taradellenc Toni Reig, que també és director general de Joventut de la Generalitat, havia participat activament a l’Agrupament Rocaguinarda, Ràdio Taradell i va ser el fundador del bloc, actualment web, Taradell.com. També va ser president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya entre 2006 i 2007.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments