Inici Actualitat Tres joves de l’INS Taradell imparteixen un curs d’informàtica intergeneracional a Viladrau

Tres joves de l’INS Taradell imparteixen un curs d’informàtica intergeneracional a Viladrau

0
COMPARTIR

curs-informatica-viladrau2

Aquest mes de gener s’ha iniciat a Viladrau un curs d’informàtica adreçat a persones grans amb la singularitat que les persones encarregades de fer les classes, i per tant de traspassar coneixements, són tres joves de 4t d’ESO de l’Institut de Taradell.

L’Helena, l’Alba i en Genís participen del projecte de servei comunitari del seu institut, que porta per nom ‘Intercanvis i aprenentatges intergeneracionals’. Hi prenen part set persones grans de Viladrau que durant cinc sessions aprendran les nocions bàsiques de funcionament d’un ordinador i/o tauleta i també les possibilitats que ofereix Internet.

curs-informatica-viladrauDes del mateix institut es dóna molta importància tant a tot el que podran aprendre les persones grans utilitzant les noves tecnologies com a les actituds i valors que els joves s’enduran de la gent gran un cop finalitzi l’activitat.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la coordinació entre els Serveis socials de l’Ajuntament de Viladrau i la Mancomunitat La Plana, l’Institut de Taradell i el Casal d’avis la Flor del Montseny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments