Inici Actualitat Diumenge comença la 13a Mostra de Teatre de Taradell

Diumenge comença la 13a Mostra de Teatre de Taradell

0
COMPARTIR

mostra teatre

Aquest diumenge començar la 13a Mostra de Teatre de Taradell. Durant tres diumenges es programaran obres de teatre que aniran a càrrec de companyies de la comarca d’Osona. La primera serà aquest diumenge a 2/4 de 7 de la tarda amb l’obra ‘Onze de setembre’ a càrrec de l’Agrupació Teatral Sentfores de la Guixa.

L’obra narra com a través d’una representació d’una obra teatral una associació cultural realitza una consulta popular sobre la independència de Catalunya, tot i que els tribunals no n’havien donat permís. La direcció va a càrrec de Carles Güell.

El pròxim 9 de febrer serà el torn per a ‘El mètode Gronhölm’ a càrrec d’Ara Teatre de Santa Eugènia de Berga. Aquesta popular i coneguda obra explica com quatre persones s’enfronten al sistema de selecció de personal d’una empresa.

Finalment, el 23 de febrer el grup de Taradell Gottic Teatre posarà en escena ‘Un quilo d’invisible’, sota la direcció d’Anna Presegué. Es tracta d’una comèdia d’embolics al voltant d’una parella que lloga un pis i veu com amb una pintura invisible pot fer desaparèixer objectes i persones.

L’entrada costarà 5 euros i inclou una consumició al cafè de can Costa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments