Inici Actualitat La Big Hand ofereix el seu particular concert de percussió corporal a...

La Big Hand ofereix el seu particular concert de percussió corporal a Taradell

0
COMPARTIR

big-hand2

Unes 350 persones van assistir dissabte al vespre al concert de percussió corporal que va oferir la SSM Big Hand al Centre cultural Costa i Font de Taradell. L’actuació va comptar amb una primera posada en escena del cantant i compositor Roger Usart, que acompanyat de Toni Mena a la guitarra, va interpretar algunes cançons del seu disc.

big-hand5El mateix músic va participar en moments puntuals del concert, tal i com també va fer un altre músic, Guillem Roma. La Big Hand va entusiasmar al públic present amb la seva proposta. Dalt l’escenari van interactuar una trentena de persones amb els sons creats amb diferents parts del seu cos.

Al final del concert van baixar entre el públic per fer-lo participar de l’última actuació.

Aquí podeu veure un petit vídeo, com a mostra de l’actuació a Taradell:

big-hand

big-hand4

big-hand6

big-hand3

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments