Inici Actualitat El CP Taradell diu adéu a l’ascens en perdre amb el CP...

El CP Taradell diu adéu a l’ascens en perdre amb el CP Congrés

0
COMPARTIR

cptaradell-congres2013Segona derrota consecutiva del Club Patí Taradell, l’última aquest dissabte a la pista del CP Congrés. L’equip de Taradell va perdre per 4 a 3 en el primer partit de la segona volta de la Primera Nacional Catalana.

Va ser un partit on el CP Taradell mai va estar còmode a la pista. Els locals, amb molta més motivació, sempre van anar per davant en el marcador. Tot i això, a la mitja part s’hi va arribar amb un resultat molt igualat, 2 a 1. El gol del Taradell el va marcar Àlex Martínez.

Però a la segona meitat va seguir la mateixa tònica. Àlex Martínez va empatar a 2, però el CP Congrés va tornar a agafar la iniciativa amb dos gols més que posaven un difícil 4 a 2. Finalment, un altre cop Àlex Martínez va fer el definitiu 4 a 3 abans d’acabar.

La derrota manté el CP Taradell a 9 punts del liderat, ja que el Caldes ha guanyat aquesta jornada. I només puja el campió.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments