Inici Actualitat La UD Taradell aguanta amb el Manresa fins al minut 85

La UD Taradell aguanta amb el Manresa fins al minut 85

0
COMPARTIR

udtaradell-manresa2014

Un gol al minut 85 ha acabat decidint el partit entre la Unió Deportiva Taradell i el líder de Segona Catalana, el Manresa. Els locals han fet un bon partit i han posat contra les cordes els manresans, que han anat de més a menys.

A la primera meitat, major domini visitant. El Manresa ha portat la inciativa, tot i les ocasions han estat més repartides. Al minut 7 una mitja vaselina manresana s’ha estavellat al pal de la porteria defensada per Nil Murfulleda. A partir d’aquí han seguit uns minuts amb major possessió del Manresa davant un conjunt taradellenc que estava ben posat i tenia molt bona actitud. Un parell de centrades de Canó per la dreta a punt de ser rematades han estat les millors aproximacions locals.

udtaradell-manresa20142Al minut 38 una centrada per la dreta de l’atac del Manresa s’ha estavellat al pal, tot i que no hi havia pràcticament angle per fer el gol. I dos minuts més tard, ha arribat la millor ocasió del Taradell. Una falta tancada servida per Carles Roca l’ha pentinat Raul a 5 metres de la porteria i el porter manresà ha tret una mà miraculosa que ha enviat la pilota a córner quan ja es cantava el gol. I abans de la mitja part el Manresa ha perdonat el 0 a 1. Doble xut des de l’àrea petita que ha aturat Nil en una acció on el més fàcil era marcar.

La segona part ha començat amb un gol anul·lat per fora de joca al Manresa. Tot i això, al 48 l’àrbitre ha assenyalat penal per unes mans involuntàries de Pujol, que ha suposat el 0 a 1. Tot i el gerro d’aigua freda, el Taradell s’ha recuperat al minut 66 amb un xut de Marçal que el porter visitant ha enviat a córner.

I al 68 ha arribat l’empat. Una falta llunyana servida per Enric ha sorprès el porter visitant i ha suposat l’empat a 1. A partir d’aquí el matx ha estat molt obert. El Manresa ha augmentat el ritme i després d’algun avís esporàdic ha fet l’1 a 2 al minut 85. Ricardo Sánchez evitant el fora de joc ha superat Bobé amb un xut creuat. Abans del final Enric amb un xut exterior ha estat a punt d’empatar, però el porter ho ha evitat rebutjant la pilota a córner.

Gol d’Enric (1-1):

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments