Inici Actualitat El fotògraf Víctor Castelo mostra a Taradell la seva visió del camp...

El fotògraf Víctor Castelo mostra a Taradell la seva visió del camp de concentració nazi d’Auschwitz

0
COMPARTIR

acte auswitch biblioLa Biblioteca Antoni Pladevall i Font acull aquest divendres al vespre un triple acte sobre els camps de concentració nazi. El fotògraf Víctor Castelo inaugura l’exposició “Auschwitz: les restes d’un genocidi” i al mateix temps presentarà un audiovisual amb fotos i una conferència.

L’acte comença a les 8 del vespre i mostrarà el treball fotogràfic que va realitzar en aquest espai polonès, relacionat amb el nazisme. L’exposició aporta nous enfocaments sobre la major catàstrofe humana del segle xx, l’holocaust jueu, a través d’un recorregut pels camps de concentració d’Auschwitz.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments