Inici Actualitat La Big Hand presenta a Taradell un concert de percussió corporal

La Big Hand presenta a Taradell un concert de percussió corporal

0
COMPARTIR

big hand cartellEl Centre cultural Costa i Font acollirà aquest dissabte al vespre un concert de percussió corporal. Es tracta d’una proposta singular que arriba de la mà de la SSM Big Hand, una formació osonenca integrada per 30 persones, sota la direcció de Santi Serratosa, bateria dels grups Gossos i Asstrio.

El concert, que començarà a les 8 del vespre, també comptarà amb l’actuació del músic Roger Usart. El preu és de 4 euros anticipada (consergeria de l’Escola de Música) o de 5 euros el mateix dia del concert.

A més, l’AMPA de l’Escola de música de Taradell, que és qui organitza el concert, ha programat un taller de percussió corporal per a tothom qui tingui ganes de provar-ho. Les sessions es faran els dissabtes 8, 15 i 22 de febrer i l’1 de març d’11 a 1 del matí. Les places són limitades.

Aquí podeu veure un petit vídeo de demostració del que podreu veure però amb 30 persones dalt l’escenari:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments