Inici Actualitat Taradell va recollir quasi 600 vots per la independència durant l’11 i...

Taradell va recollir quasi 600 vots per la independència durant l’11 i 12 de gener

0
COMPARTIR

signa vot independenciaL’Assemblea de Taradell va recollir un total de 586 instàncies del ‘Signa un Vot per la Independència’ durant la recollida nacional que es va fer els dies 11 i 12 de gener. A nivell osonenc se’n van recollir 13.991 i a tot Catalunya 234.481 instàncies.

Aquests resultats estan molt per sobre de les expectatives de l’Assemblea Nacional Catalana d’Osona i Ripollès, que ara n’ha fet balanç. Està previst que el 22 i 23 de març es faci una segona recollida nacional, tot i que a Taradell durant molts caps de setmana es pot trobar la parada de l’Assemblea per signar per la independència al centre del poble.

El projecte es basa amb el dret fonamental de petició, a través del qual els catalans demanen al Parlament la convocatòria de la consulta sobre la independència i, en cas que la seva celebració no sigui possible, insten als seus representants electes a que declarin la independència d’acord amb la legislació internacional.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments